Siirry pääsisältöön

Tuen puheenjohtaja: Tervetuloa Yhdysmiehen sisältöjen pariin!

Halusimme luoda uuden tiedotuskanavan kaikille Etelä-Karjalan maanpuolustusta tukeville tahoille. Perinteisen Yhdysmies-lehden, jota edelleen julkaisemme kahdesti vuodessa, rinnalle olemme rakentamassa verkkopalvelua tiedon jakamisen ja löytämisen avuksi. Yhdysmies.fi on avoin ja helposti saavutettava verkkopalvelu juuri sinun tarpeisiisi.

Voit vaikuttaa Yhdysmies.fi sisältöön lähettämällä juttuvinkkejä tai valmiita kirjoituksia mieluusti kuvin kanssa päätoimittajalle. Jos haluat ostaa mainostilaa yrityksellesi tai tapahtumallesi ota yhteyttä toiminnanjohtajaan. Heidän yhteystietonsa löytyvät etusivun alalaidasta.

Kiitos, että olet seurassamme!

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn
Jyrki Kosonen

puheenjohtaja
Etelä-Karjalan maanpuolustuksen tuki ry.

Kirjoittaja

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen