Siirry pääsisältöön

E-K Maanpuolustuksen Tuen puheenjohtaja Jyrki Kososen tervehdys: Onnen hetkiä vuodelle 2023, jotta jaksaisimme

Vuosi 2022 jää meidän mieliimme varsin monitahoisena. Vuoden alussa olimme toiveikkaita pandemian rauhoittumisen suhteen, saimme siitä kuitenkin pysyvän seuralaisen keskuuteemme. Onneksemme tauti on rokotuksien ja laumasuojan ansiosta menettänyt rajuimman tehonsa.
Helmikuussa todellisuus iski kasvoillemme julmalla tavalla, Euroopassa syttyi sota Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Sota on julmaa ja aiheuttaa kärsimystä viattomille, pahinta asiassa on, ettei sodan loppua ole näkyvissä. Maakunnassamme sotatoimi aiheutti hämmennystä oman turvallisuutemme suhteen. Suomi päätti hakea Naton jäseneksi ja turvata yli tuhannen kilometrin rajamme Venäjän kanssa.

Jouluaika toi järkytyksen monien mieliin, kun Rautjärven perinteikäs kirkko tuhoutui täysin törkeän tuhotyön seurauksena.

Onneksemme jokainen meistä on saanut kokea päättyvänä vuonna myös ilon hetkiä kukin tahollaan. Hyvää mieltä on voinut saada perheen, työn kuin harrastuksienkin parissa.

Toivon näitä pieniä onnen hetkiä teille kaikille alkavanakin vuonna, niiden avulla jaksamme myös ylämäessä.

Tuen puheenjohtaja: Tervetuloa Yhdysmiehen sisältöjen pariin!

Hyvää uutta vuotta 2023!

Jyrki Kosonen

Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen Tuki ry

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen