Siirry pääsisältöön

Forsblom: Olkaa yhteydessä uusiin jäseniin

Hyvät upseerit!
Elämme edelleen arvaamattomia aikoja! Venäjän hyökkäys Ukrainaan on jatkunut jo yli kolme kuukautta. Suomi on yhdessä Ruotsin kanssa jättänyt NATO-hakemuksensa ja odotamme asian etenemistä suotuisalla tavalla.
RUL liittohallitus kokoontui etänä lauantaina 21.5.2022 ja asialistalla oli monia tärkeitä asioita. Yhtenä asiana oli kerhojen ja piirien asehankinnat, joihin liitolla on varattuna tukirahaa. Liitoon on tänä keväänä liittynyt yli 1100 uutta reservin upseeria, kun vuotta aikaisemmin samalla jaksolla uusia jäseniä saimme noin 240. Olkaa yhteydessä uusiin jäseniinne ja esitelkää heille toimintaanne. Tällä hetkellä RUL:n jäseniä on noin 23500.
Yhdysmies-lehtemme on uudistunut. Siirryimme hybridimalliin, julkaisemme painettua lehteä ja ylläpidämme uutta verkkopalvelua yhdysmies.fi. Käykää tutustumassa mielenkiintoisiin artikkeleihin. Tulemme näkymään sosiaalisessa mediassa entistä enemmän ja toivomme jäsenistöltä aktiivista osallistumista sisällön tuottamiseen.
MPK tarvitsee lisää kouluttajia. Rekisterissä noin 3000 sitoutunutta kouluttajaa, joista noin 1000 aktiivista. Tutustukaa koulutustarjontaan MPK:n nettisivuilla ja tulkaa mukaan toimintaan.
Onnittelen kaikkia ylennyksen ja / tai kunniamerkin saaneita upseereita.

Hyvää Puolustusvoimain lippujuhlan päivää
Pitäkää huolta kunnostanne ja nauttikaa alkaneesta kesästä.

Esa Forsblom

Etelä-Karjalan Reserviupseeripiirin puheenjohtaja

forsblomesa@gmail.com

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn
Esa Forsblom

Etelä-Karjalan Reserviupseeripiirin puheenjohtaja

Kirjoittaja

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen