Siirry pääsisältöön

Järjestöt

Etelä-Karjalan Reserviupseeripiiri ry

Etelä-Karjalan reserviupseeripiiri ry on reserviupseeriliiton (RUL) alueellinen yhteistoiminta- ja etujärjestö. Tuemme reserviupseerikerhoja, jotka toimivat Imatralla, Joutsenossa, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Savitaipaleella, Simpeleellä ja Taipalsaarella. Piirin tehtävänä on edistää reserviupseerien sotilaallisia tietoja, johtajakykyä ja valmiuksia sekä toimia reserviupseeriliiton (RUL) piirin alueella toimivien yhdistysten ja niiden jäsenten välisenä yhdyssiteenä. Piirin keskeisiä toimintamuotoja ovat mm. tiedotus, koulutus, urheilu- ja liikuntatoiminta, sekä järjestö- ja aatteellinen toiminta.

Vieraile kotisivuilla

Maanpuolustuskoulutus Kaakkois-Suomi

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK perustettiin vuonna 1993 valtakunnalliseksi koulutusorganisaatioksi, joka kouluttaa kansalaisia selviytymään paremmin arjen häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa. MPK toimii koulutuksen yhteistyöorganisaationa vapaaehtoisen maanpuolustuksen kentällä. Vuonna 2008 MPK sai julkisoikeudellisen aseman, ja sen tehtävät määritellään laissa vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta. MPK:n toimintaa ohjaa ja valvoo puolustusministeriö.

Vieraile kotisivuilla

Etelä-Karjalan Reserviläispiiri ry.

Piiri on perustettu 2.4.1959 Tällä hetkellä piiri koostuu 13 jäsenyhdistyksestä. Piirin jäsenmäärä on 1321 henkilöä (2021). Järjestämme monipuolista maanpuolustus-henkistä toimintaa, esimerkiksi ammuntaa, maasto- toimintaa, sekä liikuntaa.

Vieraile kotisivuilla

Lappeenrannan teekkarireserviläiset ry

Opiskelijain Reservinupseeripiirin (ORUP) ja sitä kautta Suomen Reserviupseeriliiton (RUL) alainen yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää isänmaallista henkeä ja sotilastaitoja Lappeenrantalaisten opiskelijoiden keskuudessa.

Vieraile kotisivuilla

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen