Siirry pääsisältöön

Ekroth: Kokeillaan hybridikokouksia, jotta osanottajia saataisiin lisää

Tervehdys Reserviläiset!

Alkuvuosi on ollut Etelä-Karjalan Reserviläispiirissä hyvinkin haasteellinen, haastetta on luonut piirihallituksen kokoaminen mutta nyt on tuokin kysymys saatu ratkaistua. Tästä jatkamme eteenpäin yhdessä tekemällä.
Tätä kirjoittaessa Suomen eduskunta valmistautuu äänestämään Suomen NATO jäsenyydestä, äänestys tulos on jo nähtävissä. Ukrainan tilanteen eskaloitumisen jälkeen on Reserviläisliittoon liittynyt yli 8000 uuta jäsentä, tämä kehitys on näkynyt myös meidän piirin jäsenyhdistyksissä. Nyt onkin äärimmäisen tärkeää että juuri liittyneet jäsenet otetaan huomioon niin piiritasolla kuin myös yhdistyksissä unohtamatta kuitenkaan vanhoja jäseniä.
Jatkossa piirihallituksen kokoukset tullaan järjestämään ”hybridi” kokouksina jolloin kokouksiin toivotaan näin saatavan isompi osanotto, jäsenyhdistysten puheenjohtajille lähetetään jatkossakin kutsu kokouksiin mutta verkon yli voi kokouksiin ottaa osaa kuka tahansa yhdistyksen jäsen halutessaan. Kaikkien yhdistysten jäsenillä on puheoikeus hallituksen kokouksissa, äänioikeus on vain hallituksen varsinaisilla- ja varajäsenillä. Mutta omia näkemyksiä saa ja on jopa toivottavaa että tullaan kokouksiin esittämään.

Yhdessä tekemällä parempaa huomista kohti

Etelä-Karjalan Reserviläispiirin Pj
Leif Ekroth

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen