Siirry pääsisältöön

EKMPT RY

Hallituksen puheenjohtaja Jyrki Kosonen

Kasarmikatu 19 B 24, 53900 Lappeenranta, 040 569 0584, jyrki.koso@gmail.com

Missio

Yhdistys tukee aineellisesti ja aatteellisesti Etelä-Karjalan maakunnassa toimivia maanpuolustusjärjestöjen piiriyhdistyksiä, paikallisyhdistyksiä ja paikallisosastoja sekä muuta sellaista vapaaehtoista maanpuolustustyötä ja kansalaistoimintaa, jonka tarkoituksena on Suomen valtiollisen itsenäisyyden säilyttäminen ja yleisen maanpuolustushengen ja –ajattelun kehittäminen.

Visio

Yhdistys on Etelä-Karjalan maanpuolustusväen kokoava voima sekä vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekevien järjestöjen yhdysside ja taloudellinen tukija. Toiminnallaan se lisää maanpuolustustietoutta ja edistää maanpuolustushenkeä. Se on maanpuolustusasioissa arvostettu mielipidevaikuttaja toiminta-alueellaan. Yhdistyksen ylläpitämä verkkopalvelu Yhdysmies.fi on koko Etelä-Karjalan maanpuolustusväen yhteinen tiedotuskanava. Verkkopalvelun lisäksi yhdistys julkaisee myös Yhdysmies-lehteä kaksi kertaa vuodessa.

Historiikki

Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen Tuki ry vietti 30-vuotisjuhlaansa 23.10.2005 Lappeenrannan Upseerikerholla samassa paikassa kuin yhdistys 30-vuotta sitten oli perustettu. Juhlassa julkistettiin 30-vuotishistoriikki, jonka näet allaolevasta ikonista kaksoisklikkaamalla sitä. Alla olevasta sopimus-asiakirjasta näet, ketkä olivat 30-vuotta sitten ns perustaja-jäseniä.

30-vuotis historiikki 1975-2005 (PDF-tiedosto)
Sopimusasiakirja perustamisesta (JPG-kuva)

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen