Siirry pääsisältöön

Reserviupseeripiirin pj: Pidetään huolta itsestä ja läheisistä

Etelä-Karjalan reserviupseeripiirin puheenjohtaja Esa Forsblom toivoo aktiivista osallistumista Veteraaniviikon tapahtumiin, jotka huipentuvat Kansallisen Veteraanipäivän pääjuhlaan Lappeenrannassa.

Elämmekö nyt arvaamattomia aikoja! Nopeat ja yllättävät muutokset turvallisuustilanteissa ovat aiheuttaneet monen mielessä epävarmuutta ja huolta itsestä ja läheisistä!

Toivon, että kaikki jaksavat yhdessä viedä tätä todella hienoa maata eteenpäin. Meissä kaikissa on paljon käyttämätöntä voimaa ja voimme sen kohdentaa normaali arkeen ja antaa myös aikaamme hyville harrastuksille.

Yhdysmies-lehtemme tulee tänä keväänä uudistumaan. Siirrymme hybridimalliin, julkaisemme painettua lehteä ja ylläpidämme uutta verkkopalvelua yhdysmies.fi. Tulemme näkymään sosiaalisessa mediassa entistä enemmän ja toivomme jäsenistöltä aktiivista osallistumista sisällön tuottamiseen.

Kevään merkittävin tapahtumamme Lappeenrannassa on Kansallinen Veteraanipäivä 27.4.2022. Toivon aktiivista osallistumista veteraaniviikon tapahtumiin, joista lisää tietoa verkkopalvelustamme.

Pitäkää huolta kunnostanne ja nauttikaa kauniista kevätauringosta.

Kuvaaja: Ksenia Senkova

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn
Esa Forsblom

Etelä-Karjalan Reserviupseeripiirin puheenjohtaja

Kirjoittaja

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen