Siirry pääsisältöön

Jääkää hyvästi

Jääkää hyvästi,

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Enpä arvannut aikoinaan, kun tämän pestin otin vastaan ja lupauduin päätoimittajaksi, että tässä vierähtääkin 18 vuotta. Täysi-ikäisyys on siis saavutettu ja sehän merkitsee yleensä sitä, että on jonkinlaisen lähdön tai muutoksen aika. Molempi parempi. Minä lähden ja lehti muuttuu monellakin tapaa. On ilo todeta, että lehteä jatkossa toimittaa rautainen alan ammattilainen. Samalla lehti siirtyy nykyaikaan. Joitakin muutoksia on tietenkin tapahtunut vuosien varrella, onhan lehti ilmestynyt jo 65 vuotta. Tämä tuleva muutos on ehdottomasti suurin ja käänteentekevin.

Näihin vuosiin on sisältynyt hienoja tapahtumia ja elämyksiä, joita en muuten olisi saanut kokea. Lukemattomat kohtaamiset ja tutustumiset erilaisiin ihaniin ihmisiin ei muuten olisi ollut mahdollista. Korona-aika hieman on himmentänyt viime aikoja ja vähentänyt tapahtumia. Kaikesta huolimatta jokainen numero on valmistunut ja usein herättänyt itsessäni ihmetystä – taashan lehti saatiin kasaan, joskus helpommin, joskus on pitänyt enemmän nähdä vaivaa.

Muistoja on paljon ja todisteena on valokuvia kertynyt aikamoinen määrä. En ole laskenut kuinka paljon, kuten en ole laskenut tilaisuuksia, joihin olen osallistunut. Jos tulee nostalgisia hetkiä niin kuvat palauttavat mieleen koskettavat sankarihautajaiset ja valatilaisuudet, yhdistysten juhlat, ylennystilaisuudet, johtajien vaihdot, maanpuolustusjuhlat, harjoitukset ja monet, monet muut.

Toivotan kaikille erinomaisen hyvää joulun aikaa ja uutta vuotta.

RAILI LEINO

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn
Ilkka Pohjalainen

Päätoimittaja

Kirjoittaja

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen