Siirry pääsisältöön

Uusi päätoimittaja Ilkka Pohjalainen esittäytyy

Ilkka Pohjalainen, 64, on syntynyt Rautjärvellä ja käynyt oppikoulun Imatran Vuoksenniskalla. Koulutukseltaan hän on Filosofian maisteri, pääaineena journalistiikka. Hän tehnyt pitkän työuran toimittajana Helsingin Sanomissa sekä viimeksi Etelä-Saimaassa, jossa oli pitkään myös tuottajana. Päätoimittajana hän on ollut kaupunkilehti Vartissa sekä Lappeenrannan Uutisissa ja Imatralaisessa.

Ilkka on Rautjärven Reserviupseerikerhon varapuheenjohtaja ja reservin sotilasarvoltaan yliluutnantti. Hän on ollut YK-rauhanturvaajana Lähi-Idässä ja Naton Kfor-joukoissa Balkanilla, sekä siviilikriisinhallinnan tehtävissä Etyjillä ja EU:lla muun muassa Balkanilla, Indonesiassa ja Afrikan maissa.

Ilkka on naimisissa, lapsia on kaksi ja lapsenlapsia kaksi. Hän asuu Lappeenrannassa.

Hän harrastaa reserviläistoiminnan lisäksi muun muassa mökkeilyä Laikossa Rautjärvellä sekä television poliisisarjoja. Myös historia kiinnostaa kovasti. SaiPan kotipeleissä ja hirvimetsälläkin hänet on joskus nähty.

-Olen innoissani päästessäni aloittamaan aivan uudenlaisen ja nykyaikaisen verkko-Yhdysmiehen parissa. Haluan tuoda Yhdysmiehessä esille kerhojen ja maanpuolustusväen toimintaa ympäri maakuntaa, ja sitähän on paljon. Mitä haluatte kertoa toiminnastanne? Minkä tapahtuman, paikan tai henkilön haluatte esitellä? Vinkkejä otetaan vastaan, ja tulen mielelläni myös paikan päälle, Pohjalainen lupaa.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen