Siirry pääsisältöön

Dokumenttielokuva ”Kaukokatseinen Mannerheim”

Elokuva keskittyy Carl Gustaf Emil Mannerheimin keskeisiin saavutuksiin sotilaana, diplomaattina ja valtiomiehenä.

Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen Tuki tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden nähdä laadukas dokumenttielokuva ”Kaukokatseinen Mannerheim”. Elokuvan esite

Esitys järjestetään tiistaina 21.3.2023 klo 18.00 alkaen.

Ennen elokuvaesityksen alkua elokuvan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaavat Nina Schleifer ja Jyrki Uutela kertovat elokuvasta yleisölle. He myös mielellään vastaavat esityksen jälkeen yleisön kysymyksiin ja keskustelevat yleisön kanssa elokuvasta.

Mikäli olet yhdistyksen ainaisjäsen tai maksanut vuoden 2022 jäsenmaksun, pääset katsomaan elokuvaa veloituksetta. Varaa lippu esitykseen toiminnanjohtaja Veijo Immoselta viimeistään 28.2.2023 mennessä, mieluimmin sähköpostilla ekrespiirit(at)gmail.com tai puhelimitse 050 562 6928.

Maanpuolustuksen Tuki ry:n ulkopuolisilla on mahdollisuus hankkia lippuja esitykseen linkistä https://events.liveto.io/events/elokuva-kaukokatseinen-mannerheim.

Liput Nuijamiehestä ostettuna 5 €, em. linkin kautta 7 €.

Huom. tilaisuudessa voi ostaa ja nauttia kulttuuritilan myymiä alkoholijuomia, joten tilaisuuden ikäraja on K-18.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen