Siirry pääsisältöön

TaiRu ponnistaa koronakuilusta

Taipalsaaren Reserviupseerikerhon maaliskuisessa vuosikokouksessa suunniteltiin tulevaa. Kuluvan vuoden toimintasuunnitelma pitää sisällään niin ammuntoja kuin monia muitakin aktiviteetteja. Tulossa on marssitapahtuma, laavuretki sekä vierailu muun muassa eduskunnassa. Kerho tukee jäseniään MPK:n kurssien osallistumismaksulla.
Tämä kaikki koronan ehdoin, jonka uskotaan vähitellen hellittävän.
Toimintakertomuksessa todettiin pandemian hankaloittaneen menneen vuoden toimintaa. Pidettiin kuitenkin tyylikkäät päättäjäisjuhlat elokuussa, kun Konstun maja luovutettiin uudelle omistajalle. Yhdistys oli myös hyvin esillä Taipalsaari-päivillä ammuttamalla yleisöä eko-aseella.
Hallitus jatkaa entisellä kokoonpanolla. Puheenjohtajana toimii Seppo Naapila, Ismo Lamminpää on varapuheenjohtaja. Jäseninä ovat Timo Vitikainen, Markku Kyckling, Osmo Savolainen, Mika Haikala ja Risto Paronen.

Risto Paronen

Ennen vuosikokousta evl evp Ismo Talka piti mielenkiintoisen esitelmän Taipalsaaren historian vilkkaasta laivaliikenteestä. Läsnä oli runsaasti väkeä TaiRusta ja Reserviläisistä. Tässä kuvassa esitelmöitsijä käy poikkeuksellisesti maakohteessa Merenlahden hautamuistomerkillä.

 

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Reserviupseerikerhon varapuheenjohtajalle vänr Ismo Lamminpäälle luovutettiin RUL:n hopeinen ansiomitali. Puheenjohtaja maj Seppo Naapila kiinnityspuuhissa.

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen