Siirry pääsisältöön

Reserviläisurheiluliiton ampumahiihtomestaruudet ratkottiin lauantaina Imatralla

Henkilökohtaiseen kilpailuun osallistui kilpailijoita kymmenestä eri maanpuolustuspiiristä Etelä-Pohjanmaata ja Varsinais-Suomea myöten. Hiihtomatkaa oli sarjasta riippuen 5–10 km sisältäen kaksi makuu- ja kaksi pystyammuntaa.

10 km matkan ykkönen oli ylikersantti Pasi Saastamoinen Varsinais-Suomesta. 7 km hiihtäneiden H55—H65 -sarjojen nopein oli majuri Timo Salonen Etelä-Hämeestä ajalla 32:09 pitäen sisällään 3 sakkominuuttia. Naisten sarjassa ja sarjoissa H70:stä ylöspäin matkana oli 5 km. Tällä matkalla kovimman suorituksen teki Etelä-Karjalan Anu Koistinen (26:32) kahdeksasta sakkominuutista huolimatta.

Iltapäivällä ohjelmassa olivat yhteislähtönä hiihdetyt pariviestit.  Päivän parhaan suorituksen tekivät H120-sarjassa hiihtäneet kymenlaaksolaiset kapteeni Petri Alatalo ja ylikersantti Esa Pylvänen, aika 23:06. D-sarjan eteläkarjalaisnaiset Anu Koistinen ja Kirsi Putila jäivät heistä alle puoli minuuttia – ehkä juuri sen yhden enemmän ampumansa sakkokierroksen verran. H100-sarjan voittanut Etelä-Karjalan joukkue (yliluutnantti Pasi Koistinen, ylikersantti Ari Kosunen) oli kolmas radan alle 24 minuuttiin suorittanut viestipari.

Kilpailut jatkuvat Imatralla sunnuntaina, jolloin ohjelmassa ovat pistooliampumahiihto klo 10 ja pistooliampumahiihdon pariviesti klo 13. Yleisöllä on kilpailuja seuraamaan vapaa pääsy.

Reserviläisurheiluliitto on Reserviläisliiton, Suomen Reserviupseeriliiton ja Maanpuolustuskiltojen liiton yhteinen urheilujärjestö, jonka toiminnan piirissä on yli 80 000 jäsentä.

Kuva Veli-Matti Kesälahti

 

 

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Kuva Mika Pulkkinen

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen