Siirry pääsisältöön

Naistenjotos testasi osaamista ja oivallusta

SimResin ja SimRun järjestämänä patikoitiin perinteinen naistenjotos lauantaina 6.5. kauniissa, joskin kylmähkössä kevätsäässä. Jotokseen osallistui 58 naista 16 eri partiossa, pääasiassa Rautjärveltä ja Parikkalasta. Kaukaisimmat saapuivat Kuopiosta ja Mikkelistä.

Jotosreitin pituus oli noin 12 km, ja matkan varrella oli 10 tehtävärastia. Perinteisin niistä oli ammunta, joka on aina mukana. Tänä vuonna se suoritettiin Glock-pistoolilla 10 metristä viidellä laukauksella. Muita rasteja olivat muun muassa kuulantyöntö, jousi- ja ritsa-ammunta, ”sokean opastus”, ”tulenjohto” sekä erilaiset tieto- ja tunnistustehtävät.

Partiot olivat käyttäneet kekseliäisyyttä nimetessään itsensä. Rasteilla mittelivät esimerkiksi Huruakat, Pirttihirmut, Metsä-Almat ja Kuumat Aallot. Kokonaistuloksissa kärkeen kiilasi Mäihä ennen Tapania ja Rajaseudun seikkailijoita.

Tämän vuoden Naistenjotos oli jo järjestyksessä 18., ja järjestettiin nyt toisen kerran Sarajärven Ohtaniemen maastossa. Ensi keväänä ehkä jossain muualla!

Sihti kohdallaan.

Taitoa ja tasapainoa.

Voittajapartio Mäihä.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Rasteilla tarvittiin ryhmätyötä.

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen