Siirry pääsisältöön

Lappeenrannan Upseerikerholla jatkuvat suositut lounaat – Tarinapäivälliset pyörivät taas

Lappeenrannan Upseerikerhon toiminnanjohtaja Hannu Hyppönen kertoo pikku anekdootin: Jos Lappeenrannassa haluaa järjestää kunnon häät, kannattaa varata Upseerikerho ajoissa, sitten Lappeen kirkko, Hotelli Rakuuna, ja sen jälkeen voi alkaa etsiä morsianta tai sulhoa. Tarinassa on totta vähintään toinen puoli, tapahtumapaikkana Upseerikerho on suosittu perhejuhliin, häihin, ristiäisiin, syntymäpäiviin, valmistujaisjuhliin ja muistotilaisuuksiin. Suosittuja ovat myös kesäjuhlat, sekä äitienpäivä- ja isänpäivälounaat luonnonkauniilla paikalla. 

Päivittäinen ravintolatoiminta kärsi korona-ajasta, kuten ala yleensäkin. Tänä keväänä on päästy uudelleen vauhtiin. Lounas on tarjolla joka arkipäivä kello 11-14. Muuten ravintola toimii tilausperiaatteella varauksesta ryhmille. Suosituin ryhmäateria on Miekka-ateria. 

Upseerikerho tarjoaa muun muassa tarinapäivällisiä ryhmille: Paasikiveä, Kekkosta, Koivistoa, Mannerheimiä, Suvorovoa, Tuntematonta sotilasta, Törniä, Häyhää, Juutilaista…höystettynä hyvällä ruualla ja juomilla. 

Kevätkauden ja alkukesän tapahtumia ovat viininmaistajaiset 27.5. uuden maailman viineistä.

Mannerheim-päivällinen on tarjolla 3.6. Siinä ruokailun aikana on luvassa lyhyitä tarinoita Mannerheimista ja rakuunoista. Ruokailuvälineinä ovat Uudenmaan Rakuunarykmentin nimikoidut pöytähopeat, joilla jokaisella on tarinansa. Taustalla soi Mannerheimin ajan musiikkia. 

Upseerikerhon kautta voi myös varata tutustumisreissun Luumäelle Kotkaniemeen presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseoon, kukkakursseille ja puutarhavierailuille tai vaikka ohjelmalliseen maalaustapahtumaan pienen purtavan ja viinin kera. 

Juhlasali kuvattuna parvelta. Kuva Lappeenrannan Upseerikerho

Hyppönen muistuttaa myös, että Upseerikerholla on tiloja varattavissa kokouspaikaksi, ja alakerrassa on saunatilat pukuhuoneineen 10-16 henkilölle. 

Upseerikerhoa pyörittää upseerikerhoyhdistys, joka on tehnyt rakennukseen mittavia remontteja. Paljon tehtävää on kuitenkin vielä edessä, jotta yli 130-vuotias rakennus saadaan säilymään arvoisessaan kunnossa. 

-Monipuolista ohjelmallista palvelutarjontaa on kehitetty, Hyppönen sanoo. Emme tarjoa ainoastaan hyvää ruokaa, vaan sitä on yhdistetty tarinoihin, jotka liittyvät esimerkiksi kerhoon ja Rakuunamäkeen. 

Heinäkuussa maisemissa saattaa nähdä rakuunaratsastajia. Mahdollisuus on varata opastettuja kiertokäyntejä ryhmille. 

Lisätiedot https://www.lappeenrannanupseerikerho.fi/ 

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Upseerikerhon terassi. Kuva: Lappeenrannan upseerikerho

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen