Siirry pääsisältöön

Klikkaile, plaraile ja anna palautetta

Tervetuloa Yhdysmiehen pariin! Anna palautetta.

Olet löytänyt Yhdysmies-verkkopalvelun pariin, hienoa! Olemme samalla kertaa vanha tuttu Yhdysmies-lehti verkossa, mutta myös paljon enemmän. Olemme Etelä-Karjalan maanpuolustusväen kokoava foorumi reserviläisiä kiinnostavalle tiedolle ja ajankohtaisille asioille sekä tapahtumille.

Haluaisimme sinun kokeilevan sivujen toimivuutta eri laitteilla, kuten puhelimella, läppärillä ja tabletilla. Samalla voit tutustua, millaisia sisältöjä sivuilla on löydettävissä missäkin kohtaa. Jos havaitset virhetoimintoja, epäloogisuuksia tai ilmeisiä puutteita, pyydämme raportoimaan niistä toimituksen palautelomakkeella. Samalla lomakkeella voi myös tehdä ehdotuksia sisällöstä.

Kehitys- ja korjaustyötä tehdään sivuille tarpeen mukaan.

  Ota yhteyttä tai anna palautetta

  Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

  FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

  Lue myös

  Tukijoukot

  VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen