Siirry pääsisältöön

Karjalan prikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet näkyvät livelähetyksenä 10.2.

Karjalan prikaatin tammikuussa varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen aloittaneet alokkaat vannovat sotilasvalan tai antavat sotilasvakuutuksen perjantaina 10.2.2023. Asiasta tiedottaa Maavoimat.

Sotilasvalan vannomisen tai sotilasvakuutuksen antamisen jälkeen alokkaat nimitetään jääkäreiksi, panssarijääkäreiksi, tykkimiehiksi, viestimiehiksi tai pioneereiksi.

Sotilasvakuutustilaisuus järjestetään kello 11.30 Paraatikentällä ja sotilasvalatilaisuus alkaa kello 12.15 Paraatikentällä. Sotilasvalan ja sotilasvakuutuksen ottaa vastaan Karjalan prikaatin komentaja, prikaatikenraali Jyri Raitasalo. Paraatijoukkoja komentaa Karjalan prikaatin apulaiskomentaja, eversti Petri Olli. Musiikista vastaa Rakuunasoittokunta. Valatilaisuuden jälkeen joukot järjestyvät ohimarssiin, jonka ottaa vastaan Karjalan prikaatin komentaja seurassaan valakaavan esilukija. Myös sotilasvakuutuksen antaneet ovat mukana ohimarssissa.

Tilaisuudet eivät ole kaikille avoimia. Alokkaat ovat toimittaneet kutsun läheisilleen.

Karjalan prikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuksia pääsee seuraamaan myös verkon välityksellä. Lähetys alkaa perjantaina 10.2. valatilaisuudella klo 12.15, jonka jälkeen näemme ohimarssin ja aiemmin kuvatun vakuutuksen annon. Suosittelemme käynnistämään lähetyksen noin 10 minuuttia ennen lähetyksen alkua. Tallenne on katsottavissa heti lähetyksen jälkeen 14 päivän ajan.

Lue lisätietoja päivästä ja katso livelähetys https://maavoimat.fi/karpr-sotilasvala-ja-vakuutustilaisuudet

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Kuva Maavoimat

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen