Siirry pääsisältöön

Imatralla kisattiin RESULin mestaruuksista pistooliampumajuoksussa- Etelä-Karjalaan menestystä

Reserviläisurheiluliiton pistooliampumajuoksu ja -sprinttiviesti kisattiin Imatralla lauantaina 7.5.2022 eteläkarjalaiskomennossa.

Yleisen sarjan voittoon koko kilpailun parhaalla kokonaisajalla 20.07 ja ammunnalla, vain 1 sakkominuutti, juoksi kapteeni Ville Lindqvist ennen yliluutnantti Teppo Pellistä. Pellinen juoksi reilun 3,6 km kilpailumatkan lähes kaksi minuuttia Lindqvistiä nopeammin, mutta ampui neljä sakkoa. Etelä-Karjalaa edustanut kaksikko oli kaikista kahdeksasta joukkueesta nopein myös sprinttiviestissä ajalla 25.04.

Naisten sarjoissa nopein oli Kirsi Putila (E-K) ennen D50 sarjan voittanutta Varsinais-Suomen Satu Salokannelta.

Ikäsarjoissa H50, H55 ja H65 voittajat löytyivät myös Etelä-Karjalasta: ylikersantti Mauno Väyrynen, yliluutnantti Pasi Koistinen ja ylikersantti Timo Karhu. H60 sarjan voitti kersantti Harri Henttonen Päijät-Hämeestä ja H75-sarjan Kalevi Vähäkylä Varsinais-Suomesta.

Kilpailun järjestelyistä aurinkoisessa, mutta tuulisessa kevätsäässä vastasi Imatran reserviupseerikerho yhteistyökumppaneineen Teppo Pellisen toimiessa kilpailunjohtajana.