Siirry pääsisältöön

Etelä-Karjalan Reserviupseeripiiri aktiivisin toukokuun teema-ammunnassa – Imatra oli kerhojen neljäs

Toukokuu 2022 oli ammunnan teemakuukausi, jolloin paikallisia reserviläis- ja reserviupseeriyhdistyksiä kannustettiin järjestämään jäsenistölleen ampumatilaisuuksia ja -tapahtumia.

Tavoitteena oli saada mahdollisimman moni yhdistyksen jäsen ampumaan. Kun jäsen oli suorittanut vähintään yhden 10 laukauksen ammuntasarjan, hän pystyi kirjaamaan suorituksensa verkkolomakkeelle.

Kaikkiaan suorituksia kirjattiin verkkolomakkeelle koko toukokuun aikana 8 251, joista Reserviläisliiton jäsenten tekemiä suorituksia oli 73 prosenttia ja Suomen Reserviupseeriliiton 27 prosenttia. Ammuttuja laukauksia kertyi yhteensä yli puoli miljoonaa. Tuloksista kertoo Reserviupseeriliitto sivuillaan.

Suomen Reserviupseeriliiton 20 piiristä jäsenmäärään suhteutettuna eniten suorituksia kirjattiin Etelä-Karjalan Reserviupseeripiirissä, jossa suorituksia kirjattiin 163. Toiseksi eniten suorituksia jäsenmäärään suhteutettuna kirjattiin Kainuun Reserviupseeripiirissä (87 suoritusmerkintää) ja kolmanneksi eniten Etelä-Hämeen Reserviupseeripiirissä (221 suoritusmerkintää). Etelä-Karjalan Reserviupseeripiiri saa tästä palkinnoksi 500 euron, Kainuun Reserviupseeripiiri ja Etelä-Hämeen Reserviupseeripiiri 250 euron toimintatuen per piiri.

Jäsenmäärään suhteutettuna Suomen Reserviupseeriliiton aktiivisimmat paikallisyhdistykset olivat

1. Hirvensalmen Reserviupseerikerho
2. Iitin Reserviupseerikerho
3. Satakunnan Opiskelijareserviläiset
4. Imatran Reserviupseerikerho
5. Ristijärven Reserviupseerit
6. Åbolands Reservofficersförening
7. Veitsiluodon Reserviupseerit
8. Oulaisten Reserviupseerikerho

Voittanut yhdistys saa palkinnoksi 400 euron, toiseksi ja kolmanneksi tulleet 300 euron ja sijoille 4-8 yltäneet 200 euron toimintatuen omalle yhdistykselleen.

Kaikkien osallistujien kesken suoritettiin kolmen 100 euron Varustelekan lahjakortin arvonta.

Suomen Reserviupseeriliitto onnittelee parhaiten suoriutuneita piirejään ja yhdistyksiään sekä arvonnassa voittaneita jäseniään. Lämmin kiitos kaikille Tulta toukokuussa! -haasteeseen osallistuneille!

Tulta toukokuussa! -verkkosivut löytyy osoitteesta https://www.rul.fi/vuoden-2022-toimintakykytapahtumat/tulta-toukokuussa/.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen