Siirry pääsisältöön

Etelä-Karjalan reserviläisiä Japanin ja Hollannin televisiossa – Linkit artikkelin lopussa

Suomeen on kohdistunut tavatonta mielenkiintoa maailmalla Nato-hakemusprosessin takia. Monet mediat ovat vierailleet asian tiimoilta Etelä-Karjalassa, muun muassa itärajaa lähellä sijaitsevissa Lappeenrannassa ja Imatralla.  

Hollantilainen VRT News sekä Japanilainen FNN ovat tuoreissa raporteissaan kuvanneet eteläkarjalaisia reserviläisiä harjoittelemassa. Japanilaiskanavalla reserviläinen “Sami” kertoo ampumaharjoitusten lomassa, että “olemme valmiita, emme pelkää”. Japanilaiskanavan mukaan reserviläisten kiinnostus ampumatoimintaan on kasvanut. 

Raportissa vieraillaan myös hiljaisella raja-asemalla sekä Imatran keskustassa, josta venäläisturistit ovat kadonneet.

Hollantilaiskanavan raportti on peräti seitsemän minuutin mittainen. Alku on kuvattu Helsingissä, jossa on aluksi tutustuttu maanalaisiin väestösuojiin. Etelä-Karjalaan ja reserviläisten harjoituksiin päästään noin neljän minuutin kohdalla. Raportissa kerrataan muun muassa Suomen ja Neuvostoliiton välistä Talvisotaa alueluovutuksineen ja karjalaisevakoineen. Mainitaan myös Suomen puolustusvalmius sekä reservin suuri koko.

Japanilaisraportin voit katsoa tästä ja hollantilaisraportin tästä.

 

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Kuvakaappaus japanilaiselta FNN-kanavalta.

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen