Siirry pääsisältöön

Etelä-Karjalan joukkue voitti RESULin ilmapistoolin H50-sarjan – Kiväärillä E-Kan joukkue oli kolmas

Resulin ilma-asemestaruuksista kilpailtiin lauantaina pistoolin osalta. H-sarjan joukkuekisan voitto meni Helsinkiin joukkuetuloksella 1078. Pohjois-Karjalan joukkue oli toisena, tulos 1037.

Naisten D-sarjan voitti Varsinais-Suomi, joukkuetuloksella 920.

Sarjan H50 voitti hienosti Etelä-Karjalan joukkue Satu Luoto, Jouko Lehikoinen ja Veli-Matti Kesälahti, joukkuetuloksella 1055. Tässä sarjassa toiseksi naputteli Kymenlaakso (1043) ja kolmanneksi Pohjois-Savo 1036. Etelä-Karjalan kakkosjoukkue sijoittui H50-sarjan neljänneksi.

Henkilökohtaisissa tuloksissa H-sarjan paras oli Etelä-Hämeen Kari Niemelä. Eteläkarjalaisista D50-sarjan voitti Satu Luoto, H60-sarjan Jouko Lehikoinen ja H50-sarjassa Veli-Matti Kesälahti sijoittui kolmanneksi.

Kaikki tulokset löytyvät Etelä-Saimaan Ampujien sivuilta

ESA on kilpailujen järjestäjä.

Sunnuntaina oli vuorossa ilmakiväärin mestaruuskisa. Etelä-Karjalan joukkue Pekka Valtonen, Rune Tikander, Pekka Hulkkonen sijoittui kiväärillä kolmanneksi. Voiton vei Kymenlaakso ja toiseksi tuli Etelä-Pohjanmaa.

Lauantaina kilpailuita oli seuraamassa myös ranskalais-saksalainen kuvausryhmä, joka on tekemässä juttua reserviläisteemasta.