Siirry pääsisältöön

Erikoisrajajääkärien valatilaisuus Immolassa – Esilukijana olympiavoittaja Suur-Hamari

Raja- ja merivartiokoulun Erikoisrajajääkärikomppanian 16. erikoisrajajääkärikurssin sotilasvalatilaisuus vannottiin 11.8. Immolassa. Valakaavan esilukijana toimi Immolan sissi, moninkertainen olympiavoittaja, maailmanmestari ja arvokisamitalisti Matti Suur-Hamari.

Tilaisuudesta kertoo Rajavartiolaitos tiedotteella.

Erikoisrajajääkärikomppaniassa annetaan vaativinta sotilaskoulutusta Rajavartiolaitoksessa. Palvelukseen astuu vuosittain yksi saapumiserä heinäkuussa, jonka koulutus kestää 347 vuorokautta.

Erikoisrajajääkärikoulutukseen hakeudutaan puolustusvoimien sähköisen hakeutumisen kautta. Hakijat kutsutaan pääsytesteihin, jotka järjestetään vuonna 2023 tammikuussa. Pääsytestit parhaiten läpäisseet kutsutaan palvelukseen.

Varusmiespalvelus erikoisrajajääkärikomppaniassa pitää sisällään paljon ase- ja ampumakoulutusta, siirtymämenetelmiä ja taistelukoulutusta. Palvelus on haastavaa, mutta palkitsevaa.

Haku ensi vuoden erikoisrajajääkärikoulutukseen on auki.

Valakaavan esilukija Matti Suur-Hamari ja Raja- ja merivartiokoulun koulutuspäällikkö everstiluutnantti Jorma Turunen. Kuva Rajavartiolaitos

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen