Siirry pääsisältöön

Vielä on aikaa osallistua Maaottelumarssiin!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Maaottelumarssi järjestetään nyt jo toisen kerran. Tällä hetkellä marssisuorituksia on kertynyt jo yli 2700 kappaletta, kertoo RUL.

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan vuorokauden aikana yhtäjaksoisesti suoritettu 10 km:n marssi kävellen tai juosten. Tarkan ajankohdan, marssiseuran ja -paikan voi valita itse. Marssisuorituksia voi tehdä niin monta kuin haluaa – vaikka joka päivä syyskuun ajan.

RES ja RUL piirejä ja yhdistyksiä kannustetaan nyt aktiivisesti ottamaan osaa matalan kynnyksen marssihaasteeseen ja välittämään tietoa tästä jäsenistölleen sekä mahdollisuuksien mukaan organisoimaan yhteismarsseja. Piiri- ja yhdistyskohtaiset palkinnot ovat tänä vuonna seuraavat:

Piirisarja (prosenttiosuus piirin kokonaisjäsenmäärästä)

1. sijalle sijoittuva piiri saa 500 euroa
2. sijalle sijoittuva piiri saa 300 euroa
3. sijalle sijoittuva piiri saa 200 euroa

Kaksi yhdistyssarjaa
Yhdistys, jossa jäseniä 149 tai alle

1. sijalle sijoittuva yhdistys saa 500 euroa
2. sijalle sijoittuva yhdistys saa 300 euroa
3. sijalle sijoittuva yhdistys saa 200 euroa

Yhdistys, jossa 150 jäsentä tai yli

1. sijalle sijoittuva yhdistys saa 500 euroa
2. sijalle sijoittuva yhdistys saa 300 euroa
3. sijalle sijoittuva yhdistys saa 200 euroa

Molempien liittojen parhaimmat piirit ja yhdistykset palkitaan. Lisäksi jäsenten kesken suoritetaan Varustelekan 100 euron lahjakorttien sekä RES ja RUL -tuotepalkintojen arvonta.

Väliaikatietoja Maaottelumarssista molempien liittojen osalta

Viime viikon torstaina 15.9. eli puolessavälissä haastetapahtumaa tilanne oli se, että kaikista marssisuorituksista 57,4 % oli Reserviläisliitosta, 36,2 % Suomen Reserviupseeriliitosta ja loput eli 6,4 % edellä mainittuihin liittoihin kuulumattomia.

Suhteutettuna jäsenmääriin RES-piireissä aktiivisimmat olivat torstaihin mennessä Kainuu, Päijät-Häme, Keski-Suomi, Uusimaa ja Lappi. RUL-piireistä aktiivisimmat olivat puolestaan Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Helsinki, Päijät-Häme ja Pohjois-Savo.

Suorituslomake on täytettävissä tästä linkistä.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Monet ehtivät suorittaa Maaottelumarssin heti syyskuun alussa Jukajärven marssilla. Kuva Maisa Salo.

Lue myös

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesAkku-ArkkaAkkiloiVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesAkku-ArkkaAkkiloi