Siirry pääsisältöön

Kokonaisturvallisuuspäivä LUT yliopistolla

Kokonaisturvallisuusseminaari- ja päivä järjestetään valtakunnallisesti 26.11.2022 klo 09.00–15.00. Päivän tavoitteena on kertoa, miten Suomi on varautunut ja miten kukin itse voi osallistua koko Suomen turvallisuuden rakentamiseen osallistumalla MPK:n koulutukseen ja järjestöjen toimintaan.

Tavoitteena on jakaa tietoa kokonaisturvallisuudesta, rakentaa luottamusta yhteiskunnan varautumiseen ja korostaa kaikkien osallisuutta. Päivä rakentuu kahdesta kokonaisuudesta: aamupäivän hybridiseminaarista, joka striimataan messukeskuksesta piirien paikallisiin tapahtumiin sekä iltapäivällä piireissä järjestettävistä paikallisista tapahtumista.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia!

Ilmoittaudu etukäteen alla olevista linkeistä haluamaasi koulutuspaikkaan  20.11.2022 mennessä

Lappeenranta:

https://events.liveto.io/events/kokonaisturvallisuuspaiva-2611-lappeenranta

Kouvola

https://events.liveto.io/events/kokonaisturvallisuuspaiva-2611-kouvola

Mikkeli

https://events.liveto.io/events/kokonaisturvallisuuspaiva-2611-mikkeli

TERVETULOA !

MPK Kaakkois-Suomi

TERVETULOA !

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen