Siirry pääsisältöön

Keskisarja ja Repo Nuijamiehessä: Raaka Tie Raatteeseen

Esityksessä kuullaan muiden muassa laulut Elämää juoksuhaudoissa, Sillanpään marssilaulu, Äänisen aallot ja Raatteen tie. Teemu Keskisarja kertoo samalla myös laulujen syntyhistoriasta.

Historioitsija Teemu Keskisarja kertoo Suomen absoluuttisista kohtalonhetkistä ja uusista Talvisotaa koskevista tutkimuksistaan. Keskisarjan kutsumuksena on historian elävöittäminen ja menneiden ihmisten ymmärtäminen. Talvisota-aiheista kerrontaa siivittää Juha Repo teemaan sopivalla musiikillaan.

Päivämäärälläkin on merkitystä, sillä suosittu tv-kasvo ja Ilta-Sanomien pakinoitsija Teemu Keskisarja esitelmöi Nuijamiehessä Talvisodan päättymisen eli Moskovan rauhan päivänä 12.3. teemanaan Raaka tie Raatteeseen. Historioitsija Keskisarja on kirjoittanut myös kirjan aiheesta. Kirjoja on saatavana tilaisuuden yhteydessä.

Esitystä dramatisoi sotalauluilla Kannaksen poikien Juha Repo (laulu, kitara, käyrätorvi). Esityksessä kuullaan muiden muassa laulut Elämää juoksuhaudoissa, Sillanpään marssilaulu, Äänisen aallot ja Raatteen tie. Teemu Keskisarja kertoo samalla myös laulujen syntyhistoriasta.

Liput tapahtumaan maksavat 25€ ja 21€ Nuijamiehen jäsenille, opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja varusmiehille. Tapahtuma on ikärajaton.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen