Siirry pääsisältöön

Karjalan Ilmailumuseolla avoimet ovet 4.6.2022

Karjalan Ilmailumuseon kausi avautuu 6.6.2022.

Karjalan Ilmailumuseo järjestää Avoimet Ovet tapahtuman lauantaina 4.6.2022 klo 10-15. Tapahtuman yhteydessä kuullaan esitelmä marsalkka Mannerheimin 75-vuotisjuhlista Immolassa, esitelmän pitää Kaapo Pulkkinen. Esitelmä alkaa noin klo 12.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Siellä myydään kahvia ja makkaraa.

Karjalan Ilmailumuseo avautuu yleisölle maanantaina 6.6.2022. Museo on avoinna arkisin klo 12-18 välisenä aikana aina 16.9.2022 asti. Kesäaikana museoon on 5 €:n pääsymaksu. Museon toimistossa on myytävänä mm. t-paitoja ja ilmailu-kirjallisuutta.

Lisätietoja Karjalan Ilmailumuseosta

Tervetuloa museolle!

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen