Siirry pääsisältöön

Ilmoittaudu Salpavaellukseen 1.-2.7. Miehikkälässä – Reitti 24 km

Lähde mukaan historian poluille!

Salpavaellus viettää tänä vuonna juhlavuottaan, sillä se järjestetään 1.-2.7.23 30. kerran.
Reitti kulkee Miehikkälässä, jossa Salpalinja-oppaat esittelevät reitin varrella olevia linnoitteita. Kuljettavan reitin pituus on noin 24 km, joista 18 km vaelletaan lauantain aikana ja loput 6 km sunnuntaina.
Tapahtuman järjestävät Luumäen, Miehikkälän ja Virolahden reserviupseeri- ja reserviläisyhdistykset ja entistä merkittävämmällä panoksella myös Salpalinjan Oppaat ry. Maanpuolustuskoulutus, MPK, majoittaa vaeltajat tarvittaessa Puolustusvoimien puolijoukkuetelttoihin, mutta omankin teltan saa toki pakata mukaan tai nukkua tarvittaessa kotona.
Ilmoittautuminen Salpavaellukselle on auki 12.6.23 saakka osoitteessa salpavaellus.fi
Hinta 30€ (sisältää ohjelmanmukaiset ateriat ja välipalat)

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen