Siirry pääsisältöön

Historialuennot: Hattujen sota & Ikuinen Viipuri

Teemu Keskisarja ja Eeva Tammi tekevät tiivistä yhteistyötä, ja nyt he saapuvat yhdessä Nuijamieheen kertomaan löydöistään.

Kirjailija ja historioitsija Teemu Keskisarja kertoo Hattujen sodasta (1741–1743), joka on Suomen historian vähiten tutkittu sota. Keskisarja apujoukkoineen kaivautui arkistoihin, joista löytyi tarina kenraalien hulluudesta ja rivi-ihmisten mittaamattomista kärsimyksistä. Sotahistorioitsija Eeva Tammi kertoo Viipurin tarinaa. Tammen mukaan Viipuri ei kuulu vain evakoille ja sotilaille, vaan meille kaikille. Se on osa meidän yhteistä historiaamme, ja siitä muotoutuu kollektiivinen identiteetti. Musiikista vastaa Juha Repo & Kannaksen pojat.
K18, anniskelu

Liput tilaisuuteen voit hankkia täältä https://events.liveto.io/events/historialuennot-hattujen-sota-ikuinen-viipuri

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

FacebookFacebookTwitterTwitterSähköpostiSähköpostiWhatsAppWhatsAppLinkedInLinkedIn

Tukijoukot

VarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainenVarustamoSimo HäyhäSako Shooting CenterSaimaan Palju EventsSaimaan KuituPatalaiskaMiettilä KollausMarkkinointi UkkonenMakkosen Pumppu ja PaneliMäkisen LiikennekouluLiikenne EteläpääLamisNetKoskimiesItaNordicEfikaAkku-ArkkaAkkiloiAhtiainen